![]() |
Prezenterzy ( nabór ) - Wersja do druku +- Hip Hop forum - Polski Rap Muzyka (http://hhstyle.pl/forum) +-- Dział: HipHop Style (/dzial-HipHop-Style) +--- Dział: Radio hiphop (/dzial-Radio-hiphop) +--- Wątek: Prezenterzy ( nabór ) (/watek-Prezenterzy-nab%C3%B3r) Strony: 1 2 |
Prezenterzy ( nabór ) - Smile - 06-24-2011 20:37 PM Temat zakładam dla ludzi którzy byli by chętni prowadzić audycje.. Potrzeba nam kilka osób żeby zacząć działać. regulamin jest prosty. Puszczane będą nielegale oraz utwory ludzi którzy są użytkownikami forum HHstyle Polska. Wszystko dopracujemy z czasem, póki co jedyne czego wymaga się to ochoty. Osoby które będą chciały zostać prezenterami dostaną dostęp do strefy prezentera gdzie jest wszystko wytłumaczone bardziej dokładnie. Jeżeli chcesz zostać prezenterem. I uważasz że się do tego nadajesz to pisz w temacie.. Wystarczy uzupełnić trzy punkty:
Zapisać może się każdy!! Nie każdy zostanie prezenterem! Pzdr. Smile. RE: Prezenterzy ( nabór ) - TiP - 06-24-2011 21:09 PM 1. 19 2. 10mb/s 3. Nadaję się na prezentera , ponieważ : jestem spontanicznym , komunikatywnym , pozytywnym człowiekiem kochającym rap i podziemie ! A innym powodem powinno być to , że miałem (ponoć) dobre audycję w Radiu Majk !!! RE: Prezenterzy ( nabór ) - Tina - 06-24-2011 21:28 PM 1. 18, 5 :D 2. nie mam zielonego pojęcia, ale chyba 5 mb/s (nieee, jednak 6 mb/s haha pytałam mamy xD) 3. ... To chyba oczywiste!;) I zgłaszać się, bo was dojadę! RE: Prezenterzy ( nabór ) - TrooM - 06-25-2011 07:21 AM 1. 16 2. 10 mb/s 3. Nadaję się na prezentera , ponieważ : umiem radzić sobie w trudnych sytuacjach, tez tych na spontanie, cholernie kocham hip-hop, potrafie dogadać się z ludźmi, używam bogatego słownictwa. Kiedyś miałem audycje wraz z DJ Petixem (beatplanet.pl). Niech młody wiek Was nie zdziwi, po głosie można uznać że więcej :) RE: Prezenterzy ( nabór ) - Nosti - 06-25-2011 08:43 AM uuuu slabiutcy kandydaci RE: Prezenterzy ( nabór ) - TiP - 06-25-2011 10:13 AM (06-25-2011 08:43 AM)Nosti napisał(a): uuuu slabiutcy kandydaci ok :) RE: Prezenterzy ( nabór ) - Big_A - 06-25-2011 11:25 AM # Wiek:16 # Prędkość łącza:yy, nie wiem jak to sprawdzić, ale nie mam z nim problemów # Nadaje się na prezentera ponieważ: Mam doświadczenie jeśli chodzi o radia internetowe, wcześniej grałam w kilku dla sporej rzeszy słuchaczy, opanowany shoutcast, i pozytywna energia co chyba najważniejsze :) RE: Prezenterzy ( nabór ) - Smile - 06-26-2011 15:21 PM No i spoko ale jeszcze by nas było mało.. podbijam temat. RE: Prezenterzy ( nabór ) - FinGooN - 06-26-2011 15:21 PM Wiek: Z moich obliczen wynika ze 17 Predkosc lacza: 18mb/s ... ale mam w chuj problemow z netem jak nie naprawie to zrezygnuje :) Nadaje sie na prezentera: bo jestem zajebisty, i zjednocze wszystkich hetero onanistow, zbuduje radiowa republike jak w trzeciej rzeszy ... zostane radiowym przywodca a moim znakiem rozpoznawczym bedzie CZARNA KOZA !... A no i mam taki glos ze z wilgoci laska rosna grzyby miedzy nogami =D RE: Prezenterzy ( nabór ) - Tina - 06-26-2011 15:27 PM Fin kózko! Ooo jak ja się cieszę!:D Ale z tym ostatnim, to Ci się chyba coś z lasem tropikalnym pomyliło:P RE: Prezenterzy ( nabór ) - biernac - 06-26-2011 15:32 PM 17+ 6m/b Bo tak RE: Prezenterzy ( nabór ) - Jarosz - 06-26-2011 17:51 PM 19 5mb/s poniewazn jakbys nie pamietal bylem juz prezenteren:P |