RE: 100 powodów dlaczego Antek wygrał płyte a nie powinien! , 09-03-2011 20:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2011 21:03 PM przez WhiteKRST.)
|
Zaglądacz..

Liczba postów: 6
Szacunek: 0
|
|
37. Bo wieszał mojego majka na schemacie powiązania sznurówek !
38. Bo te sznurówki były na karniszu !
39. Bo jest zdjęcie:
40. Bo jest zdjęcie ze zbliżeniem na majka:
41. Bo nie lubi gdy mu głaskam głowe takimi drucikami do masażu głowy :( xD
42. Bo nie wziął Rutinoskorbinu i niewyraźnie wygląda :(
|
|
|
RE: 100 powodów dlaczego Antek wygrał płyte a nie powinien! , 09-07-2011 12:05 PM
|
Jestem Jakub, miło mi

Liczba postów: 663
Szacunek: 13
|
|
nie :D zrobiłem sobie kakao dzisiaj rano haha i zorientowałem się, że mogę wykorzystać kubek do tego :D wystarczyło zejść do piwnicy, przy pomocy młotka, śrubokrętu, pilnika i paru gumek recepturek stworzyć koszyk antywstrząsowy. logika - kubek z usuniętym spodem jako sztywna obudowa dookoła mikrofonu, gumka recepturka zaś odpowiednio poprzeplatana, przytrzymuję niby "w powietrzu" mikrofon. efektem czego żaden wstrząs z biurka czy podłogi (kroki, myszka, stawianie kubka z kawą na biurku itd.) nie poruszy mikrofonu. statyw i obudowę - owszem. Jednak fakt, że mikrofon jest podtrzymywany przez gumki recepturki sprawia, że wszystkie wstrząsy są niwelowane :D proste ! zasadę tą można wykorzystać do robienia stady cam'u do kamery, żeby nawet podczas biegania obraz był pozbawiony wstrząsów :D haha chyba zacznę robić poradniki z cyklu "budujemy domowe studio z Antkiem" :D
|
|
|