RE: Firma ! , 09-08-2011 06:14 AM
|
Young Broke Infamous

Liczba postów: 4,088
Szacunek: -18
|
|
FinGooN napisał(a):Przez te firme tylko polski rap jest źle postrzegany ...
Ale pierdolisz. Ocenianie jakiegokolwiek składu, czy tam nurtu muzycznego, poprzez pryzmat ćwierćinteligentów z gimnazjum będących ich fanami to jest chujowe pierdolenie. Raperzy z firmy są słabymi raperami, ale nie jest prawdą, że muzyka, którą uprawiają niszczy polską scenę. Każdy ma prawo robić to tak jak lubi, a jeżeli masz do nich żal o to, że zbijają hajs na gimbusach w całym kraju no to masz problem. Taki rap też jest potrzebny. A jak jest zapotrzebowanie to dobrze, że jest ktoś kto to robi. Ja nie słucham, ale jeśli ktoś chce to nie mam nic przeciwko, bo NIE MOGĘ mieć nic przeciwko.
some of these bitch ass rappers would take a dick to say they had it hard
|
|
|
RE: Firma ! , 06-12-2013 17:29 PM
|
Zaglądacz..

Liczba postów: 4
Szacunek: 0
|
|
kiedyś wiecej słuchałem FIRMY ale jestem za 5!
|
|
|
RE: Firma ! , 06-12-2013 17:36 PM
|
#franziwolf

Liczba postów: 1,812
Szacunek: 44
|
|
(06-12-2013 17:34 PM)Donkey napisał(a): (09-08-2011 06:14 AM)Don K. napisał(a): FinGooN napisał(a):Przez te firme tylko polski rap jest źle postrzegany ...
Ale pierdolisz. Ocenianie jakiegokolwiek składu, czy tam nurtu muzycznego, poprzez pryzmat ćwierćinteligentów z gimnazjum będących ich fanami to jest chujowe pierdolenie. Raperzy z firmy są słabymi raperami, ale nie jest prawdą, że muzyka, którą uprawiają niszczy polską scenę. Każdy ma prawo robić to tak jak lubi, a jeżeli masz do nich żal o to, że zbijają hajs na gimbusach w całym kraju no to masz problem. Taki rap też jest potrzebny. A jak jest zapotrzebowanie to dobrze, że jest ktoś kto to robi. Ja nie słucham, ale jeśli ktoś chce to nie mam nic przeciwko, bo NIE MOGĘ mieć nic przeciwko.
Przepraszam.
:D
|
|
|
RE: Firma ! , 08-19-2013 20:45 PM
|
Zaglądacz..

Liczba postów: 8
Szacunek: 0
|
|
Firma-Jp dla młodszego pokolenia owszem ale starsi co już doceniają płyty z przekazem to nie bardzo puszczajcie nagrywki Ludzi z tego forum to by było fajne i ciekawe bo jeszcze nikt tak nie zrobił np ja wydoroślałem z firmy
Hip Hop Jest Po To By Łączyć nie dzielić
|
|
|