Siemanko Mordeczki ! ; D , 12-26-2011 10:48 AM
|
KRychu G (Gibson)

Liczba postów: 53
Szacunek: 0
|
|
Witajcie ! ;)
Mam na imię Krystian , mieszkam i uczę się w Bydgoszczy , do domu wpadam czasami , ale to już nieznana miejscowość (okolice Inowrocławia)
Mam 17 lat .
Hip-Hop'u słucham od małolata, zaczynałem od Polskiego Rapu, pierwszy raper który do mnie trafiał to był Rysiek , z czasem zacząłem słuchać więcej artystów, takich jak np. 50 Cent,Snoop Dogg, Tupac idt ..
No i to chyba tyle, piąteczka ! ;)
|
|
|
RE: Siemanko Mordeczki ! ; D , 12-26-2011 11:44 AM
|
KRychu G (Gibson)

|
|
Tak, tak nawijam , ale nie mam ziomka który zrobiłby mi master ; / . Teraz chciałem zrobić projekt pt " Rap Moja Pasja " zaprosiłem kilka osób no ale wiadomo nie każdemu bit odpowiada, czekam na odpowiedź od takiego typka z USA , mówił , że jak znajdzie czas no to nagra ale na razie się nie odzywa, zaprosiłem jeszcze Oktawie, też się zgodziła, no i kilku jeszcze ale nie są pewni , nadal poszukuję chętnych do featu no i ja zwrotkę nagrałem już , a bit moim zdaniem miazga ! . Ale nagram to jeszcze raz i dam komuś do masteringu bo jakość jest lipa , flow mam i to sam mogę stwierdzić ;D tylko ta jakość. Taa Rysiu cały czas ma dobry rap ! ; ).
|
|
|
RE: Siemanko Mordeczki ! ; D , 12-26-2011 12:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-26-2011 12:43 PM przez KRychu9516.)
|
KRychu G (Gibson)

|
|
Witaj Tina , to znaczy zrobiłem sam master ale nie wiem czy to w miarę wygląda , no jak chcesz to sama ogarnij to : http://youtu.be/hr18wUrk-OU
To nagrywałem majkiem za 5 dyszek xD, ale z masterem się męczyłem i nie wiem właśnie czy tak styka :D.
No i w dodatku nigdy nie zajmowałem się masteringiem , ale wiadomo , że każdy chcę by jego Rap był jak najlepszy ! ; > .
|
|
|
RE: Siemanko Mordeczki ! ; D , 12-26-2011 13:20 PM
|
Oko Szejka

Liczba postów: 3,121
Szacunek: 33
|
|
No, no, ciekawie, włączyłam kawałeczek i mój brat powiedział 'Brzmi jak Peja za małolata' ;)
haha, a to raczej komplement^^ Niewiele mogę powiedzieć ponad to, co moi poprzednicy, szczególnie, że na laptopie ten dźwięk jest zawsze taki 'spłycony' i właściwie mój słuch nie jest na tyle wyostrzony, żeby Ci ocenić sam master. Wiem za to, że mix i mastering jeśli są dobrze zrobione, zdziałają cuda - ale małe cuda, samej jakości w zupełności nie poprawią, więc wydaje mi się, że te kilka dyszek więcej włożone w majka owocuje kilkoma punkcikami zyskanym na jakości
|
|
|