REKLAMA: nasiona marihuany, nasiona konopi, feminizowane, sklep, thc POLECAMY
- Rafał Pietrzak - Tworzenie stron internetowych
- Same-promocje.pl
- Feromony - Opinie, informacje, porady
- www.NaszaNauka.pl
- Potrzebna szybka pożyczka?
- Duet Sklep - Bielizna Damska
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temat: Dj Taśmy Trzaski
Autor Wiadomość
tYp Offline
Kajdan to na foki mam
**

Liczba postów: 167
Dołączył: Apr 2011
Szacunek: 1
Post: #1
Dj Taśmy Trzaski
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTxE-JV0_is_sFpj4Kd7gy...cd_LxjJc0=]
Właściwie Daniel Szlajnda znany również pod ksywami : Daniel Drumz, Danny Drumz, Dj Taśmy.
Muzyka Drumza nawiązuje do początków kultury Hip-hop, jednak oprócz tego gatunku, artysta tworzy także w klimatach funk i soul. W 2003 roku zdobył tytuł mistrzowski na Vestax POPDJ 2003. Od 2004 r. koncertował i nagrywał z warszawskim Grammatikiem. Zajmuje się również produkcją. Drumz otwierał imprezy dla takich artystów jak De La Soul, Guru, Jay-Z, Rahzel, The Freestylers, Looptroop, Michał Urbaniak. Nagrywał i odbywał jam sessions z takimi artystami jak Grammatik, Eldo Leszek Możdżer, Dizkret & The Headnods, O.S.T.R.

Dyskografia:
•2004, DJ Taśmy - Inna Caribbean Stylee
•2005, DJ Taśmy - Footprints vol. 3
•2006, Daniel Drumz - Electric Relaxation
•2007, Daniel Drumz - Nightsessions At Seventh Floor
•2009, Daniel Drumz - Electric Relaxation II
•2010, Daniel Drumz & Mr. Krime - Music For Night People

DJ BATTLE:
2003
•1. miejsce na eliminacjach Vestax POPDJ - Gdańsk
•1. miejsce na finałach Vestax POPDJ - Warszawa
•3. miejsce na Mistrzostwach Polski ITF Poland 2003 (Advancement Class) - Kraków
2004
•4. miejsce na Mistrzostwach Polski ITF Poland 2004 (Advancement Class) - Warszawa
2005
•3. miejsce na ITF Poland 2005 Eliminations (Advancement Class) - Katowice
•1. miejsce na ITF Poland 2005 Eliminations (Beat Juggling) - Katowice
•5. miejsce na ITF Poland 2005 Finals (Advancement Class) - Kraków
•2. miejsce na ITF Poland 2005 Finals (Beat Juggling) - Kraków
04-03-2011 20:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Vienio, DJ Technik - Pasja, Zajawka, Przyjazn Zespolow (prod. Vienio) Grube jointy 2 3zy 0 1,774 03-17-2011 12:16 PM
Ostatni post: 3zy
  Haju / Złote Twarze feat. Szad, Rekord, Dj Gondek - Dzień w nocy - teledysk piesek_wch 1 1,912 03-13-2011 21:23 PM
Ostatni post: ziomus1910
  Shellerini feat.DJ Soina - MECHANIZM BRAGGA (prod.Donatan) (PDG GAWROSZ) RudyGdy 2 1,189 02-15-2011 15:59 PM
Ostatni post: wanisz
  Małpa - Ból prod.DonDe, cuty Dj Danek 3zy 5 2,609 02-14-2011 14:43 PM
Ostatni post: Donkey
  Shellerini - Do Ostatniej Kropli (feat. Dj Decks) RudyGdy 14 2,657 02-13-2011 16:29 PM
Ostatni post: Alkain
  DJ Prox - Oldschool mixtape(singiel) Donkey 0 1,811 01-25-2011 13:28 PM
Ostatni post: Donkey



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Tasks
HHstyle.pl © 2007-2012
By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group. Design by HipHop style - Polski i zagraniczny rap | Hosting zapewnia firma: Intoseo Katowice