REKLAMA: nasiona marihuany, nasiona konopi, feminizowane, sklep, thc STRONY PARTNERSKIE
- Rafał Pietrzak - Tworzenie stron internetowych
- Feromony - Opinie, informacje, porady
- www.NaszaNauka.pl
- https://terazauto.pl/
- https://kmbus.pl/
-
-
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temat: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
Autor Wiadomość
Bout Offline
Zaglądacz..
*

Liczba postów: 3
Dołączył: Apr 2013
Szacunek: 0
Post: #13
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
Mi się podobało, choć po Kwiatach Zła I DR.1 liczyłem na coś więcej, zobaczymy co przyniesie DR.3
04-05-2013 22:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gulek Offline
Zaglądacz..
*

Liczba postów: 24
Dołączył: Feb 2012
Szacunek: 0
Post: #14
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
W moim odczuciu Pih jest jak wino im starszy tym lepszy
04-07-2013 00:18 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
93przemekk Offline
Zaglądacz..
*

Liczba postów: 21
Dołączył: Apr 2013
Szacunek: 0
Post: #15
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
DRN 2 podoba mi sie jednak 1 bardziej przypadla mi do gusty , jestem ciekawy jak bedzie wygladal 3 , przydaloby sie troche swiezosci ;)
04-11-2013 10:55 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
LilMayne Offline
Zaglądacz..
*

Liczba postów: 27
Dołączył: Apr 2013
Szacunek: 1
Post: #16
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
Autentycznie nie wiem co wy w tym typie widzicie.
1.Prawicowiec
2.Out of beat całe życie
3.Zero progresu od 1573r.
4.Rymy zostawiają mi stygmaty w uszach.

[Obrazek: article_bloods-420x0.jpg]
04-12-2013 17:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MuLan Niedostępny
Trololo.
****

Liczba postów: 763
Dołączył: Jun 2011
Szacunek: 19
Post: #17
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
A dla mnie obie są dobre, bo w jednej jak i drugiej znajdę kilka swoich ulubionych kawałków, aczkolwiek jak mam swoje ulubione tak i mam też takie które mi nie podchodzą za bardzo, więc ocena 4/5 . Także jestem ciekawa DRN3 :)
04-12-2013 19:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
LilMayne Offline
Zaglądacz..
*

Liczba postów: 27
Dołączył: Apr 2013
Szacunek: 1
Post: #18
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
(04-13-2013 12:27 PM)dek napisał(a):  
(04-12-2013 17:02 PM)LilMayne napisał(a):  Autentycznie nie wiem co wy w tym typie widzicie.
1.Prawicowiec

mam na ciebie oko od teraz

Dla sprostowania - nie jestem lewak. W sumie to jestem apolityczny... niemniej jednak gdybym wybierał lewo czy prawo to na bank nie byłoby to prawo ;)

[Obrazek: article_bloods-420x0.jpg]
04-13-2013 12:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PRD Offline
Zaglądacz..
*

Liczba postów: 18
Dołączył: May 2013
Szacunek: 0
Post: #19
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
Nawet bym może słuchał Piha, gdyby nie jego głos, który mnie strasznie wkurwia. A tak nie mogę się niczym od niego zajarać.
05-01-2013 19:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Czlowiek Offline
Zaglądacz..
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Jul 2013
Szacunek: 0
Post: #20
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
Pihu robi swoja muze od poczatku do konca. Przekaz, poglady, dobre rozkimny, stylowo po swojemu. Mozna usiasc i dobrze porozkminiac kazdy kawalek. Nie nawija o tym samym tylko porusza raz grube tematy, raz proste z ktorymi kazdy moze sie utozsamic. 2 dobrze mi sie sluchalo ale 1 jak dla mnie mocniejsza.
07-24-2013 20:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tzf Offline
Zbanowany

Liczba postów: 13
Dołączył: Jul 2013
Post: #21
RE: PIH -- DOWOD RZECZOWY NR 2 WASZE RECENZJE
pozdro ! . ....................................................................
07-25-2013 16:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  PIH - DR3 Goska 4 1,526 11-15-2014 15:19 PM
Ostatni post: fly92
  Pih - Kwiaty Zła Klemens666 7 1,288 12-11-2013 15:12 PM
Ostatni post: KSlbn



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Tasks
HHstyle.pl © 2007-2012
By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group. Design by HipHop style - Polski i zagraniczny rap | Hosting zapewnia firma: Intoseo Katowice